Μενού

Ποιοί είμαστε

iframe communication design

Η iframe είναι ένα δημιουργικό γραφείο που από το 2010 υλοποιεί έργα οπτικής επικοινωνίας. Η αισθητική και η συνέπεια σε καινοτόμες εφαρμογές έχει δημιουργήσει επιτυχημένες επαγγελματικές σχέσεις με κάθε συνεργάτη/πελάτη μας. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας, την έντυπη επικοινωνία, τον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Marketing Specialist
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων διαπίστωσε από νωρίς ό,τι ο χώρος της επικοινωνίας ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του. Εξειδίκευσε τις γνώσεις του στο School of Services Management, στο Bournemouth University, UK παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Events Management δίνοντας βάση στο Marketing και τον τρόπο της προώθησης ενός προιόντος/υπηρεσίας με συγκεκριμένους τρόπους και τεχνικές.

Skills & Expertise: Marketing Communications, PR, Problem Solving, Budgeting, Social Media Strategy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ

Visual Communication Designer
Aπόφοιτος του School of Arts, του Πανεπιστημίου του Sunderland (UK) με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Design: Multimedia & Graphics. Υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος, υλοποιεί έργα οπτικής επικοινωνίας δίνοντας βαρύτητα στην συνέπεια, την ιδιαίτερη αισθητική και το προσεγμένο εταιρικό design με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή/προώθηση. Η καθημερινή αναζήτηση και εξέλιξη του σχεδιασμού τον έκανε να υιοθετήσει ότι: "Design is so simple, that’s why it is so complicated" – Paul Rand

Skills & Expertise: UI/UX Design, Web Design, Logo Design

Share it: