Μενού

iframe Blog

03 Νοε 2017
Written by iframe

Δείτε την συλλογή λογοτύπων στο behance

 

25 Ιουλ 2016
Written by iframe

Η έκδοση του βιβλίου “Takeaway Food Packaging Now” από την The Images Publishing Group, παρουσιάζει διακεκριμμένες δουλειές από δημιουργικά γραφεία απ΄όλο τον κόσμο και μέσα σ'αυτά επέλεξε και μια δικιά μας δουλειά για την οποία είμαστε χαρούμενοι...

01 Ιουλ 2016
Written by iframe

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Comoprof Professional Hair Tools είναι γεγονός!

Project: eshop Web design & Development - comoprof.gr
Client: Comoprof

Ανασχεδιασμός & αναβάθμιση comoprof.gr

26 Μαρ 2016
Written by iframe

Νέα εταιρική ταυτότητα για τα Γιολδάσης Αρτοποιήματα . Στόχος μας η αποτύπωση μια σοβαρής εταιρείας που αναπτύσσεται συνεχόμενα στον τομέα της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής & εστίασης.

05 Μαρ 2016
Written by iframe

Η οικογένεια Τέφα, μας χαρίζει νέες γευστικές απολαύσεις και εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα προϊόντα: Κρέμα με γεύσεις και μια εμπνευσμένη εταιρικη ταυτότητα. Το όραμα της οικογένειας, όραμα για μας!

05 Μαρ 2016
Written by iframe

Στο Συρράκο της Οικογένειας Τέφα είχαμε στόχο να λανσάρουμε ένα καινούργιο brand για μια σειρά συσκευασμένων προϊόντων. Ήταν αναγκαία η υψηλή αισθητική, με φιλικό αποτέλεσμα στην συσκευασία για τον καταναλωτή. To concept του σήματος στηρίχτηκε στην πλούσια και κρεμώδη υφή του γιαουρτιού ενός από τα κύρια προϊόντα της εταιρείας Συρράκο. Αποτελεσμα μια συσκευασία φιλική, που αναδεικνύει το τοπικό αυθεντικό στοιχείο σε σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού συσκευασίας.

27 Φεβ 2016
Written by iframe

Όταν έχεις να δημιουργήσεις και να εμπνευστείς από την αθωότητα ενός παιδιού, τότε όλα έρχονται φυσιολογικά και ομαλά. Έτσι όπως ακριβώς δηλαδή οραμαριστήκαμε το λογότυπο για την επιχείρηση AGU.
Αρχικά, μια λέξη εμπνευσμένη από το πρώτο επιφώνημα του ανθρώπου όταν γεννιέται, ενώ το σύμβολο-σήμα είναι απόρροια και σύνδεση σημαντικών στοιχείων όπως το ίδιο το παιδί με το χαμόγελό του αλλά και το σύνολο σκέψεών στο μυαλό του, δημιουργώντας έτσι την δική του φιλοσοφία .

11 Φεβ 2016
Written by iframe

Σχεδιασμός συσκευασίας και λογότυπου για την εταιρεία Kakosimos Fresh Farm Fruit που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την τυποποίηση και τη διανομή ακτινιδίων και εσπεριδοειδών με την Άρτα. Στόχος μας να δημιουργηθεί ένα ισχυρό brand, εύκολο αναγνωρίσιμο από τον σχεδιασμό της συσκευασίας του με σκοπό την αύξηση πωλήσεων και το άνοιγμα νέου πελατολογίου.

08 Φεβ 2016
Written by iframe

Νέο λογότυπο και εταιρική ταυτότητα για την ναυτιλιακή εταιρεία CUMA. Ένα ισχυρό brand, που δραστηροποιείται στο παγκόσμιο εμπόριο μεταφοράς ξηρού φορτίου, στόχευε σε ένα νέο σήμα, που θα αποτελέσει έμβλημα και θα υποδηλώνει την δυναμική & την φύση της εταιρείας.

19 Ιαν 2016
Written by iframe

Zakros Premium Olive Oil
Το Zakros, είναι εμπνευσμένο από την Μινωϊκή αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα από το χαρακτηριστικό λίθινο αγγείο μεταφοράς υγρών στην περιοχή Ζάκρος της Κρήτης. Στόχος μας η απόδοση της κομψότητας στο λογότυπο, με λίθινο στοιχείο και ισορροπία στον σχεδιασμό του.

12 Ιαν 2016
Written by iframe

Ανανεώσαμε το Radio Preveza !
Το γνωστό μουσικό ραδιόφωνο του Ν.Πρέβεζας μας ζήτησε ένα φρεσκάρισμα σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής στον χώρο του web design. Και έτσι κινηθήκαμε. Νέα αισθητική, εύκολη πλοήγηση, προβολή προγράμματος, παρουσίαση ραδιοφωνικών παραγωγών & blogging! Μα φυσικά με responsive web design για σωστή χρήση σε κινητά & tablets.
Άκουσε, Νιώσε, Σιγοτραγούδα !

05 Ιαν 2016
Written by iframe

To Garrison ήρθε να δώσει το δικό του στίγμα στα Ιωάννινα στον χώρο των café/bars. Σχεδιάσαμε το σήμα του βασισμένοι στον χώρο που είναι εμπνευσμένος από άλλες εποχές με σύγχρονη εφαρμογή! Το Garrison σημαίνει φρουρά ή γενικά ένα καλά φυλασσόμενο σημείο!
Έτσι λοιπόν έναν καλοσχεδιασμένος, γραμμικός & πειθαρχημένος φρουρός ήταν απαραίτητο στοιχείο για να μας καλοσωρίσει στο νέο hotspot των Ιωαννίνων.

Σελίδες

Share it: