Μενού

Φόρμα Προσφοράς

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας. Για την αποδοτικότερη συνεργασία , θα χρειαστούμε βασικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας, την στρατηγική της και τους στόχους που έχετε θέσει. Στόχος μας είναι μια συνεργασία που στηρίζεται σε υγιείς και σταθερές σχέσεις με ξεκάθαρους στόχους. 

Ενδιαφέρεστε για:

- Σχεδιασμό εταιρικού λογότυπου ή επανασχεδιασμό του υπάρχοντος.

- Σχεδιασμό και κατασκευή νέας ιστοσελίδας ή την επαναπροσέγγιση στον σχεδιασμό μιας υπάρχουσας. Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη ιστοσελίδα και θέλετε redesign παρακαλώ παραθέστε μας το υπάρχον domain name στην οποία βρίσκεται online για να προχωρήσουμε σε αξιολόγηση

- Σχεδιασμό συσκευασίας (packaging design)

- Παρουσία της επιχείρησής/εταιρεία σας στα Social Media με Facebook page και χρήση Facebook Ads

Οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μας κάνει να πιστεύουμε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις/εταιρείες επιθυμούν να έχουν την εικόνα ενός πετυχημένου εταιρικού προφίλ με το λογότυπό τους, σε συνδυασμό με μια σύγχρονη ιστοσελίδα και την παρουσία στα social media όπως επιτάσσει η εποχή. Με το συνδυασμό των υπηρεσιών αυτών επιτυγχάνεται μια αξιοπρεπής παρουσία στο διαδίκτυο, οδηγώντας έτσι την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας με εν δυνάμει πελάτες που βρίσκονται εντός αλλά και εκτός των γεωγραφικών ορίων της έδρας της επιχειρήσής/εταιρεία σας. Για μια πιο άμεση και στενή σχέση-αλληλεπίδραση μεταξύ επιχείρησης/πελατών συνηθίζεται η χρήση των social media . 

Με την σωστή χρήση όλων των παραπάνω δίνετε τη δυνατότητα στον χρήστη και εν δυνάμει πελάτη σας να μετατρέψει μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας σε τελική πώληση των υπηρεσιών ή προϊόντων της επιχείρησής σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 
Μην διστάσετε να μας αναφέρετε παρατηρήσεις ή οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην σωστή εκτίμηση κόστους του έργου σας.

Share it: