Μενού

Κατασκευή ιστοσελίδων

Καινοτομία | Αισθητική | Σχεδιασμός

Στην iframe ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων. Η αισθητική και η συνέπεια σε σύγχρονες και καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι σημεία αναφοράς. Μαζί θα συνεργαστούμε για μια επιτυχή παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, θα αναλύσουμε μηχανισμούς προβολής και το τρόπο που θα μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε ένα εργαλείο marketing.

Ο αποτελεσματικός σχεδιασμός και κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτώνται κατά ένα μεγάλο μέρος από τον τύπο προϊόντων, τις υπηρεσίες και τις προτιμήσεις των πελατών σας.

kataskevi-istoselidon

Γιατί χρειάζομαι μια ιστοσελίδα;

Στην εποχή μας το συντριπτικό ποσοστό των χρηστών αναζητούν πληροφορίες μέσω του διαδικτύου για προϊόντα, υπηρεσίες, ειδήσεις κ.α.. Σίγουρα κάποιος από τους ανταγωνιστές σας θα έχει μια παρουσία στο διαδίκτυο και εκμεταλλεύεται προς όφελος του τις αναζητήσεις αυτές, αυξάνοντας τις πωλήσεις του και το εταιρικό του προφίλ.

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι τώρα πιο αναγκαία από ποτέ αφού είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει το εμπορικό σας λογότυπο, τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες σας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια που οριοθετεί η έδρα σας.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας

Στην iframe είμαστε γνώστες τόσο των τεχνολογιών όσο και των σχεδιαστικών τάσεων που χρησιμοποιούνται παγκόσμια στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η μελέτη πριν από κάθε ξεχωριστό έργο που δημιουργούμε περιλαμβάνει:

1. Σχεδιασμός: σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής. Αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας ο χρήστης πρέπει εύκολα να αντιλαμβάνεται πιο είναι το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής σας.  

2. Προγραμματισμός: χρησιμοποιούμε τις πιο βελτιωμένες πρακτικές στην κατασκευή ιστοσελίδων για την σωστή εμπειρία του χρήστη σε κάθε συσκευή (ανάλυση οθόνης)

3. Custom σύστημα διαχείρισης (CMS): είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα στοιχεία που αποτελούν την ιστοσελίδα π.χ. όπως είναι τα κείμενα ή οι φωτογραφίες

4. Responsive Web Design: έχουμε σαν στάνταρ ότι κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε μπορεί να συνεργαστεί με κάθε συσκευή desktop, mobile και tablet.

5. Onpage SEO: οι μηχανές αναζήτησης συνεργάζονται άψογα με τον κώδικα των ιστοσελίδων μας. Η Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης γίνεται πιο εύκολη κα αποδοτική.

6. Social Media: άψογη συνεργασία με το facebook, twitter, pinterest κ.α.

 

Η ΜΕΛΕΤΗ

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία καθώς λαμβάνονται πολλά στοιχεία υπόψη για την ολοκλήρωση της. Αυτά τα στοιχεία ποικίλουν ανάλογα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, μερικά από αυτά είναι η αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας, η σωστή τοποθέτηση των κειμένων/μηνυμάτων, η μελέτη της πλοήγησης, η χρήση της τυπογραφίας, γραφικών, εικόνων, χρωμάτων, η αλληλεπίδραση με τα social media, keyword research και όλα τα παραπάνω να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης).

παράδειγμα

 

08_desktop-first-vs-mobile-first-3.gif

Τι είναι το RESPONSIVE DESIGN;

Όλο και περισσότεροι είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet PC τους για περιήγηση στο διαδύκτιο. To Responsive Web Design ( RWD ) είναι το καταλληλότερο αντίδοτο στην ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας και ανταποκρίνεται στην αυξημένη χρήση κινητών & tablets για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η iframe δίνοντας βάση στο μέλλον και την εξέλιξη της τεχνολογίας, φρόντισε για τους πιο απαιτητικούς να καλύπτει την υπηρεσία του Responsive Design, κατασκευάζοντας μοναδικές ιστοσελίδες ανταποκρινόμενες απόλυτα στο εκάστοτε μέγεθος της οθόνης, ανάλυσης και περιστροφής της συσκευής που χρησιμοποιείται.

Το 80% των πελατών μας τον τελευταίο χρόνο ακολουθούν τις εξελίξεις, εσείς ακόμα; Συμβουλευτείτε μας!

παράδειγμα

 

Γιατί να συνεργαστώ με την iframe;

Η iframe ακολουθεί κάθε εξέλιξη τόσο στο κομμάτι του σχεδιασμού όσο και του προγραμματισμού αφού το ένα συμπληρώνει το άλλο. Μας αρέσει να δημιουργούμε καινοτόμες λύσεις για την διαδικτυακή σας εικόνα και κάθε έργο μας είναι σημείο αναφοράς.

Ζητήστε Προσφορά

 

Στέφανος Ευαγγέλου

Marketing Specialist

iframe communication design

contact me: Facebook Linkedin

 

Share it: