Μενού

Λογότυπο

 

logotypo

 

Ένα εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας επιχείρησης είναι ένας περίπλοκος & ζωντανός οργανισμός. Αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο και να θεωρηθεί η ταυτότητα της επιχείρησης/εταιρείας.

 

Οι άνθρωποι γενικότερα είναι πλάσματα που εξαρτιόνται πολύ από την αίσθηση της όρασης. Για τον απλό αυτό λόγο, οι εταιρείες/επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο branding δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σχεδιασμό ενός λογότυπου. Ίσως το σημαντικότερο συστατικό για το Branding Strategy που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν.

Για όσους δεν έχουν κατανοήσει ακόμη την σημαντικότητα ενός λογότυπου για την εταιρεία/επιχείρηση δείτε μερικούς ακόμη λόγους:

Οπτική Επικοινωνία – Όπως το πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου, το ίδιο είναι και το λογότυπο για μια εταιρεία/επιχείρηση. Είναι η πρώτη εικόνα. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού για την εκάστοτε επιχείρηση/εταιρεία.

Μνήμη - Οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται πολύ πιο εύκολα λογότυπα παρά ονόματα. Σχεδιάζοντας προσεκτικά ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση, αυξάνονται οι πιθανότητες, αυτό να αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο των μελλοντικών πελατών σας. Να θυμάστε πως η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων σας.

Μοναδικότητα – Σε ένα χαοτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα καλό λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και το να κερδίσεις την πρώτη ματιά είναι απαραίτητο συσταστικό στην εποχή που ζούμε. Το λογότυπο από μόνο του φυσικά δεν αρκεί. Μια συντονισμένη όμως στρατηγική σε συνδυασμό με ένα δυνατό branding είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την επιχείρηση/εταιρεία σήμερα.

Εμείς στην iframe σχεδιάζουμε όλα τα λογότυπα μελετώντας τις μοναδικές ιδιότητες της επιχείρησης ή και του προϊόντος σας.  Το λογότυπό σας απεικονίζει άμεσα το εμπορικό σήμα, τις πεποιθήσεις και την τοποθέτησή σας στην αγορά. Η κατανόηση της επιχείρησής σας διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην προσαρμογή του δημιουργικού σχεδίου μας για να ανταποκριθεί στις μοναδικές επιχειρησιακές ανάγκες σας.

Στην iframe έχουμε μια δοκιμασμένη και δημιουργική διαδικασία που λειτουργεί για να δημιουργηθεί το μοναδικό λογότυπο της επιχείρησή σας.

Δείτε μερικά παραδείγματα Λογοτύπων:

agrosouli-olive-oil.jpg

Λογότυπο Συσκευασίας Ελαιολάδου

Λογότυπο Καφεκοπτείου

 

douvanas-logo.jpg

Λογότυπο Ταπητοκαθαριστηρίου

 

λογότυπο φούρνου

Λογότυπο για Φούρνο

 

gerogiannis-energia-logotype.jpg

Λογότυπο - Ενεργειακά Συστήματα

 

golive-logotype.jpg

Λογότυπο για ελαιόλαδο

 

irinon-logotype.jpg

Λογότυπο Αρωματοπωλείου

 

kalampokas-logotype.jpg

Λογότυπο Φωτογράφου

 

karamoutsios-epigrafes-logotype.jpg

Λογότυπο - Επιγραφές

 

jsails-logotype.jpg

Λογότυπο Ιστιοραφείου

 

komotirio-logotype.jpg

Λογότυπο για Κομμωτήριο

 

kwk-logotype.jpg

Λογότυπο για εστιατόριο

 

lithos-logotype.jpg

Λογότυπο για beach bar

 

mango-logotype.jpg

Λογότυπο για beach bar

 

maros-logotype.jpg

Λογότυπο Ιχθυοπωλείου

 

λογότυπο τουριστικού γραφείου

Λογότυπο Τουριστικού Γραφείου

 

λογότυπο πολιτικού μηχανικού

Λογότυπο Πολιτικού Μηχανικού

 

psychologos-logotype-iframe.jpg

Λογότυπο Ψυχολόγου

 

route-logotype.jpg

Λογότυπο Espresso Bar

 

solo-bars-logotype.jpg

Λογότυπο Εταιρίας Διατροφής

 

zapounidis-logo.jpg

Λογότυπο Εταιρίας Μονώσεων

 

agros-logotype.jpg

Λογότυπο Εταιρίας Τροφίμων

 

Γιατί να συνεργαστώ με την iframe;

Η iframe ακολουθεί κάθε εξέλιξη στον σχεδιασμό Λογοτύπου. Η εμπειρία μας στην εφαρμογή των λογοτύπων σε κάθε πελάτη μας εγγυάται την επιτυχία του branding της εταιρίας σας. Δείτε τα έργα μας ή ρωτήστε κάποιον πελάτη μας!

Ζητήστε Προσφορά

 

Στέφανος Ευαγγέλου

Marketing Specialist

iframe communication design

contact me: Facebook Linkedin

Share it: