Μενού

Social Media Marketing

social-media2.jpg

H δημιουργική ομάδα της iframe δραστηριοποιείται στο χώρο των social media & ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η δημιουργία ενός δικτύου, ισχυροποιούν το branding της εταιρείας σας ή του κύκλου σας αν είστε ιδιώτης. Η εμπειρία μας είναι χρήσιμο εργαλείο στην προώθηση επιχειρήσεων, δικτύωση επιχείρησεων, καλλιτεχνών ή και πολιτικών με την χρήση των social networks για στοχευμένες καμπάνιες . Η δράσεις μας επικεντρώνονται κυριώς στο Facebook, twitter, Linkedin, Flickr, youtube,vimeo, Soundcloud, Myspace, reverbnation, blogs,etc.

Στην iframe μας αρέσει να δημιουργούμε, να διαχειριζόμαστε και να προωθούμε. Έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο friends,followers and subscribers είμαστε ένα δυνατό πρώτο βήμα στο διαδίκτυο για να μας εμπιστευτείτε για την εικόνα σας και πώς να κινηθείτε έξυπνα στην αγορά.

Χρήση των Social Media

Η ταυτόχρονη χρήση των social networks, online communities και των blogs για την ενίσχυση του Brand σας στο διαδίκτυο. Κύριο μέλημα είναι η ταυτόχρονη ανάπτυξη του SEO (search engine optimization) για την άυξηση της επισκεψημότητας στον ιστοχώρο σας.

Σε συνδυασμό με το SMO ( social media optimization) που είναι η αντίστοιχη λειτουργία του SEO αλλά αφορά τα γνωστά social networks, δίνεις την δυνατότητα στην επιχείρησή σου για την εδραίωση της στο χώρο.

Facebook Page Management

facebook-page.jpgΤο FaceBook μας δίνει τη δυνατότητα της διαχείρισης, και στη iframe έχουμε την ικανότητα και την εμπειρία να πετύχει το business growth της επιχείρησή σας. Εφαρμόζοντας την καλύτερη δυνατή τακτική στο Facebook και μέσω χρήσης διαφόρων applications γνωρίζουμε τον τρόπο να οδηγήσουμε νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Με συχνή χρήση των updates και καθημερινή σύνδεση με νέες συνδέσεις/friends.

Δημιουργούμε επαγγελματικές σελίδες στο Facebook για τις επιχειρήσεις με φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, custom εικόνες υποδοχής (Landing pages) , συνδέσμους, δημιουργία Mini web, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι το brand reputation της επιχείρησης παραμένει σε υψηλά επίπεδα και αντιπροσωπεύει την καλύτερη δυνατή εικόνα στην αγορά.

Twitter Account Management

twitter.jpgΠόση ώρα ξοδεύεις στο twitter σου για να το διαχειριστείς καθημερινά? Η ομάδα της iframe έχει οργανωθεί αποκλειστικά για επιχειρήσεις που χρειάζονται ειδικευμένη διαχείριση των λειτουργιών του twitter. Ανανεώνουμε τις δημοσιεύσεις και δημιουργούμε ένα δίκτυο με τα υπόλοιπα social media με την προσθήκη συγκεκριμένων εφαρμογών

Σχεδιάζοντας το κατάλληλο Twitter προφίλ είναι ένα κρίσιμο σημείο για την επιτυχία του. Είτε είσαι επιχείρηση ή κάποιος ιδιώτης ένα καλοσχεδιασμένο Background από το ειδικευμένο μας team, το οποίο θα σου ετοιμάσει το προφίλ σου με τις απαραίτητες πληροφορίες, φωτογραφίες και το απαραίτητο γραφιστικό κομμάτι, κερδίζοντας έτσι τους followers σου.

Linkdein Profile Setup

linkedin.jpgΤο Linkedin έχει 85 εκατομμύρια μέλη σε 200 χώρες. Εϊναι το επαγγελματικό network που σου δίνει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στη καριέρα σου, με συστατικές συναδέλφων σου και γενικά ισχυροποιεί τη προσπάθεια σου στο επαγγελματικό επίπεδο. Εμείς δημιουργούμε τον προσωπικό σου προφίλ και προσθέτουμε νέες business connections με άτομα του χώρου σου.

Χρειαζόμαστε το ανανεωμένο σου CV και τις πληροφορίες για εκπαίδευση/εργασία και ενδιαφέροντα για την συμπλήρωση του προφίλ.

iframe communication design

 

Διαβάστε Περισσότερα

Share it: