Μενού

Σχεδιασμός Συσκευασίας

iframe communication design

Η iframe θα λάβει υπόψη το εμπορικό σήμα σας για να εξασφαλίσει ότι η συσκευασία του προϊόντος σας αναγνωρίζεται και αναφέρεται από τους καταναλωτές. Το σχέδιο ενός προϊόντος και η συσκευασία του διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη λήψη νέων πελατών, τη διατήρηση των τρεχόντων πελατών και τελικά την οικοδόμηση της επιχείρησης και της αναγνώρισης των εμπορικών σημάτων σας.

Σχεδιασμός Συσκευασίας για την Α.Π.Σ.Ι. "Πίνδος"

σχεδιασμός συσκευασίας

 

Όταν ένα έργο σου αναμένεται σε περισσότερα από 22.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα δεν μπορείς παρά να νιώθεις περήφανος! Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συναιτερισμός Ιωαννίνων "Πίνδος", ο μεγαλύτερος συναιτερισμός στην Ελληνική πτηνοτροφία μας εμπιστεύθηκε για τον σχεδιασμό του νέου προϊόντος του.

Δείτε την παρουσίαση

Σχεδιασμός Συσκευασίας για το ελαιόλαδο G olive

συσκευασία για ελαιόλαδο

 

Η εταιρία G OLIVE συνεργάστηκε μαζί μας για το σχεδιασμό λογοτύπου και εταιρικού προφίλ καθώς και για την συσκευασία του ελαιόλαδου της.

 

Σχεδιασμός Συσκευασίας SOLO BARS

συσκευασία για μπάρες δημητραικών

Ένας ακόμη σχεδιασμός συσκευασίας για την εταιρία SOLO BARS. Ενεργειακές μπάρες από 100% φυσικά υλικά χωρίς συντηρητικά που παρασκεύαζονται και συσκεύαζονται στη Ελλάδα.

 

Σχεδιασμός Ετικέτας Μπουκαλιού, Κρασί "Αγιονέρι"

συσλευασία για κρασί

 

Ένας μικρός παραγωγός κρασιού υψηλής ποιότητας το "Αγιονέρι" συνεργάστηκε με την εταιρία μας για τον σεχδιασμό της ετικέτας του μπουκαλιού.

 

Τύποι Συσκευασίας

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό κάθε είδους συσκευασίας. 

Συσκευασία προϊόντων
Συσκευασία λογισμικού
Συσκευασία τροφίμων
Λιανική συσκευασία
 

Γιατί να συνεργαστώ με την iframe;

Η iframe ακολουθεί κάθε εξέλιξη στον σχεδιασμό συσκευασίας. Η εμπειρία μας και ο επιτυχημένος σχεδιασμός συσκευασιών σε κάθε πελάτη μας, εγγυάται την επιτυχία του branding της εταιρίας σας. Δείτε τα έργα μας ή ρωτήστε κάποιον πελάτη μας!

Ζητήστε Προσφορά

 

Στέφανος Ευαγγέλου

Marketing Specialist

iframe communication design

contact me: Facebook Linkedin

Share it: