Κατασκευή Ιστοσελίδας για Ξενοδοχεία

Βρεθείτε εκεί που βρίσκονται οι πελάτες σας!

Το συντριπτικό ποσοστό των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου αναζητά πληροφορίες μέσω διαδικτύου (internet) για να επιλέξει το ξενοδοχείο της αρεσκείας του για την διαμονή του. Συνήθως ο χρήστης πραγματοποιεί την κύρια έρευνα αγοράς μέσω του διαδικτύου και αφού φιλτράρει τα κύρια κριτήριά του , θα επιλέξει το ξενοδοχείο που ικανοποιεί περισσότερο τις απαιτήσεις του. Η εμπειρία που αποκομίζει από κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεται παίζει καθοριστικό ρόλο για την τελική του απόφαση για την κράτηση. Στο σημείο αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα το έχει το ξενοδοχείο με την πιο εύχρηστη, καλαίσθητη και οργανωμένη ιστοσελίδα.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, γεγονός που μας επιτρέπει να επιτύχουμε τους στόχους που έχετε θέσει στην διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου σας και να σας συμβουλεύσουμε με αποτελεσματικές τακτικές προβολής.

Δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία

Στην iframe δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην μελέτη της περιήγησης ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, με την δυναμική της εικόνας και της δράσης μέσα από την ιστοσελίδα. Η μελέτη του σχεδιασμού ξεκινάει από την ανάλυση του εταιρικού προφίλ του ξενοδοχείου σας και σε ποιες πληροφορίες θέλετε να δώσουμε βαρύτητα π.χ. στις online κρατήσεις. Στην συνέχεια σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και την προσαρμόζουμε στις ανάγκες σας.

Ιδιαίτερη προσοχή στην όλη διαδικασία του σχεδιασμού δίνουμε στην χρηστικότητα και την εμπειρία του χρήστη (user interface – user experience). Ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης επιδρά θετικά στην μετάδοση της πληροφορίας και μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους που έχουμε θέσει π.χ. μια κράτηση.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Plaza Resort

Δείτε την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Quellenhof Sophia

Δείτε την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για τις βίλες Nema

Δείτε την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για τις βίλες Drimonari

Δείτε την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Iliana

Δείτε την ιστοσελίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο Νηρήϊδες

Δείτε την ιστοσελίδα

Χαρακτηριστικά

Η κατασκευή της ιστοσελίδας ενός ξενοδοχείου πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα δώσουν στον επισκέπτη/πελάτη τους μηχανισμούς να μάθει, ενημερωθεί, αναζητήση και να διαδώσει στα κοινωνικά δίκτυα (social media) την εμπειρία του.

Σχεδιασµός Ηλεκτρονικού Καταστήµατος – Custom Web Design

 • Αποτελεσµατική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας.
 • Η ιστοσελίδα πρέπει να δίνει σωστή αίσθηση στον χρήστη, να είναι ανταγωνιστική και να αφήνει διαδυκτιακό στίγµα (αναγνωρισιµότητα).
 • UI Design, Μελέτη της πλοήγησης.
 • Εύκολη πλοήγηση σε κάθε σηµείο/λινκ της ιστοσελίδας.
 • Ειδική πρόβλεψη για call to actions. π.χ. Book Now
 • Καθαρό και ευανάγνωστο menu
 • Σωστή τοποθέτηση των κειµένων/µηνυµάτων
 • Μελέτη τυπογραφίας, γραφικών, εικόνων, χρωµάτων

Σύστηµα ∆ιαχείρισης για το σύνολο του περιεχοµένου

Εύκολη διαχείριση σε web based περιβάλλον για αλλαγή φωτογραφιών, κειµένων και έργων στο portfolio. Θα σας δωθούν κωδικοί πρόσβασης.

Ηλεκτρονικές Κρατήσεις

µε redirect ή µε embed ενσωµάτωση ανάλογα με την πλατφόρμα που συνεργάζεστε (π.χ. webhotelier)

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Ξενοδοχείο

 • Χρήση τελευταίων τεχνολογιών ( html5, jQuery, javascript, css, php, Ajax, frameworks)
 • Αναλυτική παρουσίαση του ξενοδοχείου και των δωµατίων
 • Αναλυτική παρουσίαση επιµέρους υπηρεσιών του ξενοδοχείου π.χ. εστιατόριο, beach bar, swimming pool etc.
 • Σελίδα Προβολής Φωτογραφιών του ξενοδοχείου, των δωµατίων, της περιοχής.
 • Πρόβλεψη για τοποθέτηση ειδικών προσφορών για συγκεκριµένες ηµεροµηνίες
 • Σχεδιασµός Reservation Form για ενηµέρωση ενδιαφέροντος κρατήσεων στη Reception
 • Φόρµα επικοινωνίας ( contact form ) και εκδήλωσης ενδιαφέροντος
 • “Book Now” σε όλες τις σελίδες σε εµφανές και λειτουργικό σηµείο
 • Νέα και Ανακοινώσεις (blog)
 • Γεγονότα (Ηµερίδες, Εκδηλώσεις, Συνέδρια) που λαµβάνουν µέρος στη ξενοδοχειακή µονάδα
 • Πολυγλωσσικό περιβάλλον
 • Ενσωµάτωση λειτουργιών social networking ( facebook, instagram, google+, twitter, Linkedin, pinterest, youtube etc.)
 • Χάρτης Google Map, ώστε να µπορεί ο επισκέπτης να εντοπίζει εύκολα το ξενοδοχείο και οδηγίες για το πώς θα φθάσει σ’αυτό.
 • Βελτιστοποίηση στις µηχανές αναζήτησης (SEO)
 • Αναλυτική παρακολούθηση στατικών αναλύσεων
 • Συµβουλευτική υποστήριξη σε θέµατα που αφορούν τo ξενοδοχείο σας και την προβολή του
 • Καταχώρηση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σε ελληνικούς και ξένους καταλόγους (Google,Yahoo, Bing…)
 • ∆ΩΡΕΑΝ κουπόνι διαφήµισης GOOGLE ADWORDS αξίας 75€

SEO

Οι πελάτες αναζητούν ξενοδοχεία στο διαδύκτιο,θα μπορούν να σας βρούν?

Κάθε χρήστης του διαδυκτίου χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google) για να βρει πληροφορίες. Προφανώς κάθε μελλοντικός σας πελάτης κάνει την ίδια διαδικασία με κάθε άλλη πληροφορία, για παράδειγμα μπορεί να αναζητεί “Ξενοδοχεία στην περιοχή…”, το ξενοδοχείο σας σε ποια θέση θα βρίσκεται; Θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει την ιστοσελίδα σας και να σας επιλέξει για την διαμονή του; Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων και αν γίνεται πρώτος.

Η iframe χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της στην βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζει. Με σωστή μελέτη και χρησιμοποιόντας τις τακτικές που θα μας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορούμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και τις κρατήσεις.

SOCIAL MEDIA

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)

Η παρουσία του ξενοδοχείου σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) κρίνεται αναγκαία αφού το 68% των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media) όπως το facebook, twitter, google plus κ.α. και υπάρχουν 2,4 δισεκατομμύρια λογαριασμοί σε social media παγκοσμίως. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχει μεγάλο ποσοστό πελατών σας που χρησιμοποιούν τα social media και μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσα από αυτά.

Στην iframe μας αρέσει να δημιουργούμε, να διαχειριζόμαστε και να προωθούμε το διαδικτυακό κοινωνικό προφίλ του ξενοδοχείου σας.

RESPONSIVE WEB DESIGN

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου μου θα προσαρμόζετε ανάλογα σε κινητά smartphone και tablet (π.χ. ipad);

Βεβαίως! Μεγάλο ποσοστό επισκεπτών ενός τουριστικού προορισμού χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ή tablet για πληροφορίες και για αναζήτηση ξενοδοχείου μέσω του διαδυκτίου. Η απάντηση μας είναι τo Responsive Web Design (RWD), που είναι το καταλληλότερο αντίδοτο στην ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας και ανταποκρίνεται στην αυξημένη χρήση κινητών & tablets για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η iframe δίνοντας βάση στο μέλλον και την εξέλιξη της τεχνολογίας, φρόντισε για τους πιο απαιτητικούς να καλύπτει την υπηρεσία του Responsive Design, κατασκευάζοντας μοναδικές ιστοσελίδες ανταποκρινόμενες απόλυτα στο εκάστοτε μέγεθος της οθόνης είτε κινητού τηλεφώνου smartphone είτε ενός ipad ή tablet PC.

Φόρμα Προσφοράς

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.