Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στην iframe ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων. Η αισθητική και η συνέπεια σε σύγχρονες και καινοτόμες διαδικτυακές εφαρμογές μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που είναι σημεία αναφοράς.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας

Στην iframe είμαστε γνώστες τόσο των τεχνολογιών όσο και των σχεδιαστικών τάσεων που χρησιμοποιούνται παγκόσμια στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η μελέτη πριν από κάθε ξεχωριστό έργο που δημιουργούμε περιλαμβάνει:

Custom Σχεδιασμός

σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδων σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας.

Προγραμματισμός

χρησιμοποιούμε τις πιο βελτιωμένες πρακτικές στην κατασκευή ιστοσελίδων για την σωστή εμπειρία του χρήστη σε κάθε συσκευή (ανάλυση οθόνης).

Responsive Web Design

έχουμε σαν στάνταρ ότι κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε μπορεί να συνεργαστεί με κάθε συσκευή desktop, mobile και tablet.

Η ΜΕΛΕΤΗ

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία καθώς λαμβάνονται πολλά στοιχεία υπόψη για την ολοκλήρωση της. Αυτά τα στοιχεία ποικίλουν ανάλογα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, μερικά από αυτά είναι η αποτελεσματική επικοινωνία της εταιρικής ταυτότητας, η σωστή τοποθέτηση των κειμένων/μηνυμάτων, η μελέτη της πλοήγησης, η χρήση της τυπογραφίας, γραφικών, εικόνων, χρωμάτων, η αλληλεπίδραση με τα social media, keyword research και όλα τα παραπάνω να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του SEO (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης).

Τι είναι το RESPONSIVE DESIGN;

Όλο και περισσότεροι είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet PC τους για περιήγηση στο διαδύκτιο. To Responsive Web Design ( RWD ) είναι το καταλληλότερο αντίδοτο στην ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας και ανταποκρίνεται στην αυξημένη χρήση κινητών & tablets για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η iframe δίνοντας βάση στο μέλλον και την εξέλιξη της τεχνολογίας, φρόντισε για τους πιο απαιτητικούς να καλύπτει την υπηρεσία του Responsive Design, κατασκευάζοντας μοναδικές ιστοσελίδες ανταποκρινόμενες απόλυτα στο εκάστοτε μέγεθος της οθόνης, ανάλυσης και περιστροφής της συσκευής που χρησιμοποιείται.

Το σύνολο των πελατών μας τον τελευταίο χρόνο ακολουθούν τις εξελίξεις, εσείς ακόμα; Συμβουλευτείτε μας!

Φόρμα Προσφοράς

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.