Λογότυπο

Στην iframe ο σχεδιασμός λογοτύπου έρχεται ύστερα από βαθιά κατανόηση των χαρακτηριστικών του branding της εταιρείας σας. Οι καθαρές γραμμές και το πάθος μας για τέλειο αποτέλεσμα έχει ως αποτέλεσμα ένα διαχρονικό & επιτυχημένο λογότυπο.

Η εμπειρία χρόνων στον σχεδιασμό λογοτύπου και η καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη ενός σύγχρονου σήματος, εγγυάται την αποτελεσματική απεικόνιση σε κάθε είδους εφαρμογή σε έντυπα ή ψηφιακά μέσα.

Φόρμα Προσφοράς
etolea λογότυπο
dimitra-olives λογότυπο
anthos λογότυπο
oliart λογότυπο
sirrako λογότυπο
douvanas λογότυπο
alila λογότυπο
fitotechniki λογότυπο
anisopedo λογότυπο
geusi-se-oinopolio λογότυπο

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Για εμάς στην iframe ένα εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας επιχείρησης είναι ένας περίπλοκος & ζωντανός οργανισμός. Αποτελείται από πολλά χαρακτηριστικά που πρέπει να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο και να θεωρηθεί η ταυτότητα της επιχείρησης/εταιρείας.

Η μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε αρχίζει με την έρευνα, το στρατηγικό πλάνο και ολοκληρώνεται με τον σχεδιασμό.

Οπτική Επικοινωνία

Όπως το πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα ενός ανθρώπου, το ίδιο είναι και το λογότυπο για μια εταιρεία/επιχείρηση. Είναι η πρώτη εικόνα. Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο είναι το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού για την εκάστοτε επιχείρηση/εταιρεία.

Μνήμη

Οι άνθρωποι τείνουν να θυμούνται πολύ πιο εύκολα λογότυπα παρά ονόματα. Σχεδιάζοντας προσεκτικά ένα λογότυπο που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση, αυξάνονται οι πιθανότητες, αυτό να αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο των μελλοντικών πελατών σας. Να θυμάστε πως η ποιότητα του λογότυπου αντιπροσωπεύει την ποιότητα των υπηρεσιών/προϊόντων σας.

Μοναδικότητα

Σε ένα χαοτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ένα καλό λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και το να κερδίσεις την πρώτη ματιά είναι απαραίτητο συσταστικό στην εποχή που ζούμε. Το λογότυπο από μόνο του φυσικά δεν αρκεί. Μια συντονισμένη όμως στρατηγική σε συνδυασμό με ένα δυνατό branding είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για την επιχείρηση/εταιρεία σήμερα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Εμείς στην iframe σχεδιάζουμε όλα τα λογότυπα μελετώντας τις μοναδικές ιδιότητες της επιχείρησης ή και του προϊόντος σας. 

Το λογότυπό σας απεικονίζει άμεσα το εμπορικό σήμα, τις πεποιθήσεις και την τοποθέτησή σας στην αγορά. Η κατανόηση της επιχείρησής σας διαδραματίζει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην προσαρμογή του δημιουργικού σχεδίου μας για να ανταποκριθεί στις μοναδικές επιχειρησιακές ανάγκες σας.

Στην iframe έχουμε μια δοκιμασμένη και δημιουργική διαδικασία που λειτουργεί για να δημιουργηθεί το μοναδικό λογότυπο της επιχείρησή σας.

Φόρμα Προσφοράς
kominatos λογότυπο
solomon λογότυπο
cuma λογότυπο
omega travel λογότυπο
topos λογότυπο
hotel-iliana λογότυπο
agu λογότυπο
domocare λογότυπο
houliaras λογότυπο
pelias λογότυπο
sportshouse λογότυπο
tekat λογότυπο

Φόρμα Προσφοράς

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.