_ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Η iframe θα λάβει υπόψη το εμπορικό σήμα σας για να εξασφαλίσει ότι η συσκευασία του προϊόντος σας αναγνωρίζεται και αναφέρεται από τους καταναλωτές.

Το σχέδιο ενός προϊόντος και η συσκευασία του διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στη λήψη νέων πελατών, τη διατήρηση των τρεχόντων πελατών και τελικά την οικοδόμηση της επιχείρησης και της αναγνώρισης των εμπορικών σημάτων σας.

Τύποι Συσκευασίας

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό κάθε είδους συσκευασίας.
Συσκευασία προϊόντων
Συσκευασία λογισμικού
Συσκευασία τροφίμων
Λιανική συσκευασία

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Σχεδιασμός συσκευασίας ελαιολάδου etolea

To etolea είναι ανώτερης κατηγορίας ελαιόλαδο, που διακρίνεται για την ποιότητά του και παράγεται από ελαιόδεντρα που βρίσκονται στην γη της Αιτωλίας.

Σχεδιασμός συσκευασίας γιαουρτιού “συρράκο”

Στο Συρράκο της Οικογένειας Τέφα είχαμε στόχο να λανσάρουμε ένα καινούργιο brand για μια σειρά συσκευασμένων προϊόντων. Ήταν αναγκαία η υψηλή αισθητική, με φιλικό αποτέλεσμα στην συσκευασία για τον καταναλωτή. To concept του σήματος στηρίχτηκε στην πλούσια και κρεμώδη υφή του γιαουρτιού ενός από τα κύρια προϊόντα της εταιρείας Συρράκο. Αποτελεσμα μια συσκευασία φιλική, που αναδεικνύει το τοπικό αυθεντικό στοιχείο σε σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός συσκευασίας κοτόπιτας “Πίνδος”

Όταν ένα έργο σου αναμένεται σε περισσότερα από 22.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα δεν μπορείς παρά να νιώθεις περήφανος! Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συναιτερισμός Ιωαννίνων “Πίνδος”, ο μεγαλύτερος συναιτερισμός στην Ελληνική πτηνοτροφία μας εμπιστεύθηκε για τον σχεδιασμό του νέου προϊόντος του.

φέτα μπουτσώλης
Κατσικίσια φέτα μπουτσώλης

Φόρμα Προσφοράς

Μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για την εταιρεία μας.

Συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.